Start Kontakta oss Ledning och styrelse

Ledning och styrelse

Mats Ferm

Mats Ferm, VD
Född 1964. Mats har lång erfarenhet i branschen bland annat från befattningar som IT-chef, IT-konsult och affärsområdeschef i företag som Netnordic AB (f.d. Packetfront Solutions), ACO Hud Nordic och Atea.

jan_danielsson

Jan Danielsson, styrelseledamot
Född 1957. Jan har lång erfarenhet av telekom- och mediesektorn och arbetar idag som oberoende konsult inom telekommunikation och multimedia i det egna bolaget Broadnor AB. Han är även en av grundarna och partner i Next Generation Broadcasting AB. Tidigare var han vd och koncernchef i Teracom AB, en nationell nätoperatör inom radio och TV, samt styrelseordförande i Boxer TV-Access AB. Han har även varit Vice President Managed Services på Ericsson AB och teknisk direktör i Kabelvision KB. Jan har en civilingenjörsexamen i elektroteknik från KTH.

kai_lundgren Kai Lundgren, styrelseledamot
Född 1944. Grundare av och största ägare i PromaCom, som sålts till Teleste. Styrelsemedlem i PromaCom sedan 1992 och vd 1992-2005. Kai Lundgren har 15 års erfarenhet från ledande positioner i företag som Samdata (tidigare dotterbolag till Föreningssparbanken/Swedbank), Canon och Ericsson. Ledningsuppdragen har inkluderat pan-Europeisk affärsutveckling inom Ericsson och aktiva samarbeten med japanska dotterbolag inom Canon Inc. Kai Lundgrens företagsorienterade utbildning innefattar bland annat organisationsutveckling, marknadsföring och företagsledning i IFL:s regi.

johan stenman small Johan Stenman, styrelseordförande
Född 1944. Ekonom. Har arbetat inom Stenbecksfären i drygt fyrtio år. Ekonomiansvarig på Investment AB Kinnevik, Invik & Co. AB, Banque Invik, Industriförvaltnings AB Kinnevik samt Stenbecksgruppens maktbolag – Emesco AB. Ekonomiansvarig för Victory Challenge’s utmaning om 31:a America’s Cup och huvudansvarig för utmaningen om 32:a America’s Cup. Styrelseledamot i Eriks Restauranger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: ( 2015-08-28 )